Je kan vogels fotograferen op verschillende manieren, maar de mooiste beelden maak je vrijwel altijd vanuit een vaste schuilhut. De voorbije jaren bouwde (én verbouwde) ik een groot aantal hutten en met die ervaring als bagage, bied ik nu een groeiend aantal hutten te huur aan. Klik  hieronder op een foto voor meer uitgebreide info over elke fotohut.

 

Alle hutten zijn gelegen in Kalmthout in de Antwerpse Kempen. Ze zijn voorzien van comfortabele stoelen en/of zitbank en in sommige is in de winter verwarming aanwezig. Je fotografeert er standaard door spiegelend glas (m.u.v. Hut 4) waardoor je een prachtig zicht op je onderwerp hebt en snel kan inspelen op de kansen die zich doorheen de dag voordoen. De meeste hutten werden ontworpen voor 3 fotografen. Uitzonderingen zijn Hut 4 (maximaal 5 p), Hut 6 (maximaal 2 p), Hut 9 (maximaal 2 p) en Hut 10 (maximaal 2 p).

 

Wil je bijkomende info over een hut of een reservering doorgeven: mail me vrijblijvend. Recente info over alle beschikbare hutten verschijnt in de nieuwsbrief en op mijn Facebook-pagina. Wil je opgenomen worden in een mailing die geregeld bericht over soorten voor de verschillende hutten, geef me dan een seintje per mail.

Maak jouw eigen website met JouwWeb